Home / алтернативна медицина / Јапонска масажа која го подмладува лицето за 5 години (Видео)

Јапонска масажа која го подмладува лицето за 5 години (Видео)

Сè популарната јапонска масажа Зоган има значаен ефект во подмладувањето.

sddefault

Ги намалува брчките, кожата станува сè позатегната, еластична и глатка, се формираат правилни контури на лицето, се елиминраат отоците и надуеноста на лицето.

Исто така се намалуваат или целосно исчезнуваат подочниците и се решава проблемот со долгиот подбрадок.

Ваквиот ефект се постигнува со масирањето на одредени „магични точки на убавината“, а само за две недели ќе изгледате 5 години помлади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top