Home / аларм / ФОТО: Родители, овие шишиња се опасни по здравјето на вашето бебе

ФОТО: Родители, овие шишиња се опасни по здравјето на вашето бебе

Една загрижена мајка си го поставувала цело време прашањето зашто нејзиното бебе е постојано болно.

Но кога го отворила шишето и го извадила делот од капачето кој спречува да не тече шишето, открила нешто многу страшно.sise-bakterii

Целиот дел од капачето било покриено со мувла.

 

Многу малку родители го отвараат капачето на овој начин за да го измијат темелно.12742488_10153843466306422_4491486548365270438_n-e1456398156628

Од фабриката за детски додатоци изјавиле дека нивните производи се тотално сигурни доколку се одржуваат и се чистат темелно на дневна база.

Родители прверете ги шишенцата на вашите деца дали сте ги измиле темелно, бидејќи тие се потенцијален извор на некоја болест.12741940_10153843468571422_3779069506612675239_n-e1456398258745

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top