Free songs
Home / бабини рецепти / Древен руски рецепт за трајно ослободување од влакната од лицето

Древен руски рецепт за трајно ослободување од влакната од лицето

Древен руски рецепт за трајно ослободување од влакната – со неколкумесечен третман, влакната најпрво ќе се изретчат, а потоа и сосема ќе исчезнат. Третманот можете да го применувате на сите делови од лицето и телото.

vlakna depilacija liceНачин на подготовка и третман:

Соберете повеќе лушпи од ореви и запалете ги. Добиениот пепел прелијте го со вода. На една лажица пепел прелијте 1 литар вода. Оставете ја смесата да отстои 12 часа, а потоа натопете памук во течноста и тапкајте ги деловите од кожата од кои сакате да ги отстраните влакната.

Потребно е да ја повторувате постапката повеќе пати на ден а смесата можете да ја држите на себе до 30 минути во вид на облога.

Ефектот набрзо ќе почне да се познава.

Попара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top