Home / бабини рецепти / Домашен лек за висока температура

Домашен лек за висока температура

ova-e-najdobriot-domasen-lek-za-sinusi-01Во една чаша од 250 гр. се става половина од чашата јаболков (природен) оцет и другата половина , мед. Добро се промешува.

Половина чаша се испива одеднаш, а другата половина на секои пет минути по една голтка. Ефектите ке ги видите веднаш.

Температурата се симнува и организмот нагло закрепнува, зашто јаболковиот оцет ги убива вирусите во организмот.
Ова е многу моќен лек и дозволено е да се повтори уште два пати во текот на истиот ден.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top