Home / природен лек / Домашен лек за тресење на раце и нозе од нервозa

Домашен лек за тресење на раце и нозе од нервозa

race dlanki

Прашакот од исушена жалфија, заедно со супа од месо лекува тресење на екстремитетите од нервози.

Исто така добар лек за овој вид нервози е сок од див пелин кој ќе се промеша со масло и ќе се мачкаат нозете и рацете се додека не се загреат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top