Home / алтернативна медицина / Чувствувате болка? Притиснете го показалецот и држете 60 секунди (ВИДЕО)

Чувствувате болка? Притиснете го показалецот и држете 60 секунди (ВИДЕО)

Рефлексологијата тврди дека секоја точка на телото на некој начин е поврзана со нашите дланки, а со притиснување на показалецот можете да се ослободите од болката која ја чувствувате.prst raka

Погледнете го видеото, па пробајте:


Refleksologija i prsti by ludodobola
Секој пат кога ќе почувствуваме болка, првата работа што ја правиме е посета на лекар или посегнуваме по кутијата со лекови. Можеби оваа техника ќе ви помогне да заборавите на апчињата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top