Home / аларм / Ако го јадете ова магнет сте за комарци

Ако го јадете ова магнет сте за комарци

Комарците двојно повеќе ги касаат луѓето кои имаат А+ крвна група отколку оние со други крвни групи. Најмалку го сакаат вкусот на Б крвната група.

320387_komarci-02-ifas.ufl_.edu_ff-300x274Тоа не можете да го смените, но сепак нешто можете, а тоа е вашето мени.

Кога ќе земете плескавица и врз неа ќе ставите кајмак или павлака, како да сте им дале сигнал на сте комарци околу себе дека сте подгреана вечера.

Покрај потта, на вашата кожа после млечните производи се лачи и млечна киселина, комарците можат да ја почувствуватат, а таа им е посебен десерт.

Посебно внимавајте да не јадете полномасно сирење, соја или јогурт, инаку има да се чешате до недоглед.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top