Free songs
Home / алтернативна медицина / ВИДЕО: Решение за болни колена: Кратка вежба која прави чуда!

ВИДЕО: Решение за болни колена: Кратка вежба која прави чуда!

bolni-kolena-564x272Ако не се движите многу, болните колена не се никаво чудо. На зглобовите им е потребно раздвижување, а оваа вежба ќе направи чудо.

По само половина минута од овие вежби би требало да почувствувате олеснување во колената. Ако вежбате почесто, болката би можела целосно да се изгуби.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top