Home / алтернативна медицина / ВИДЕО: Решение за болни колена: Кратка вежба која прави чуда!

ВИДЕО: Решение за болни колена: Кратка вежба која прави чуда!

bolni-kolena-564x272Ако не се движите многу, болните колена не се никаво чудо. На зглобовите им е потребно раздвижување, а оваа вежба ќе направи чудо.

По само половина минута од овие вежби би требало да почувствувате олеснување во колената. Ако вежбате почесто, болката би можела целосно да се изгуби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top