Free songs
Home / алтернативна медицина / Притиснете со показлецот и држете 60 секунди – после ова никогаш нема да одите на доктор

Притиснете со показлецот и држете 60 секунди – после ова никогаш нема да одите на доктор

Кога чуствуваме болка, најпрво одиме на лекар или се фаќаме за кутијата со лекови.fewgerhatr-77579

Меѓутоа, после овој текст ќе се уверите дека нее  потребно да се трете со хемија, ниту да чекате во полните чекалници во болниците.

Рефлексологија – секоја точка на телото на некој начин е поврзана со нашата дланка.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top