Free songs
Home / природен лек / Кромид на стапалото ЌЕ ВЕ СПАСИ од овие болести

Кромид на стапалото ЌЕ ВЕ СПАСИ од овие болести

Веројатно ја знаете изреката дека сите болести „доаѓаат“ преку нозете. Овој популарен рецепт ќе ви овозможи брзо да оздравите. За овој третман потребно ви е кромид, фолија и топли чиорапи.

noga-zamotanayhd65t74hdgfh-32948Најпрво исчистете го кромидот, излупете го на тенки парчиња и почекајте неколку минути да се појави сок. Потоа ставете го на стапалата, замотајте го со фолија и ставете дебели чорапи.

Овој облог се става пред спиење и се остава да дејствува во текот на ноќта. Облогот дејствува антибактериски и ќе ја подобри циркулацијата на крвта.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top