Free songs
Home / бабини рецепти (page 50)

Category Archives: бабини рецепти

Feed Subscription

ЕЛИКСИР НА МЛАДОСТА: РЕЦЕПТ ЗА СТАР КИНЕСКИ ЛЕК

ЕЛИКСИР НА МЛАДОСТА: РЕЦЕПТ ЗА СТАР КИНЕСКИ ЛЕК

Во 1971 година експедицијата на УНЕСКО во еден тибетски манастир пронашла рецепт од старокинески хомеопатски лек. Рецептот е преведен од таблица глина и е објавен на многу светски јазици. Се претпоставува дека лекот за прв пат е направен две илјади години пред ...

Read More »
Scroll To Top