Home / Болести и лечење / Знаци кои покажуваат дека вашиот црн дроб е полн со отрови

Знаци кои покажуваат дека вашиот црн дроб е полн со отрови

Постојат повеќе знаци дека вашиот црн дроб е полн со токсини..

Прочитајте кои се и обидете се да се присетите дали патите од некои од овие симптоми:

crndrobХроничен замор
Негативни емоции
Исцрпеност
Мигрена
Хронична болка во зглобовите
Ексцесивно потење
Проблем во варењето на мастите
Алергии
Акни и проблематична кожа
Гасови, надуеност, болки во стомакот, запек, дијареа
Хормоналната нерамнотежа

Проверете ги и овие знаци:

Анксиозност и депресија
Хемиска чувствителност
Хронично лош здив
Необјаснето зголемување на телесната тежина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top