Home / алтернативна медицина / ВИДЕО: Излечете ја вашата кичма – само 5 минути дневно од овие вежби ќе направите чудо

ВИДЕО: Излечете ја вашата кичма – само 5 минути дневно од овие вежби ќе направите чудо

bolki grbВежбите се препорачливи за превенција и лечење на проблемите со рбетот, со цел обновување и зачувување на покретноста.

Излечете ја вашата кичма – само 5 минути дневно со овие вежби.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top