Free songs
Home / сведоштва / (ВИДЕО) 49 годишна докторка, добила девојче по молитвите во манастир

(ВИДЕО) 49 годишна докторка, добила девојче по молитвите во манастир

Во православниот манастирот Копорин во Шумадија доаѓаат жени кои немаат деца од целиот Балкан и се молат Бог да им подари рожба.

manastir-koporinСпоред зборовите на монахињата од манастирот не е познат бројот на брачни парови кои благодарение на молитвите во манастирот добиле пород. Сликар и иконописец од Белград доби ќерка благодарение на молитвите во Манастирот, во знак на благодарност ни изработи една голема икона, раскажува монахињата.

Има многу луѓе кои ни се јавуваат и се заблагодаруваат на Бога и светителот за добиеното потомство.

На познат балкански пејач на Света Гора му препорачале заедно со неговата сопруга да појде во манастирот Копорин, откако го посетил манастирот добил две ќерки.

Сепак најинтерен е примерот со лекарката Радмила Поповиќ која добива девојче на 49 години, после молитвите во манастирот.

„Кога човек рационално ги согледува нештата не би можел да поверува, сепак сум јас доктор специјалист кој се занимава со наука. Јас само знам дека после шест месеци од читањето на молитва јас забременив, а после девет месеци се роди нашата Гоца вели докторката Радмила.

One comment

  1. ТАЛЕ од ПРИЛЕП

    И по НАШИ МАКЕДОНСКИ МАНАСТИРИ ИМАМЕ СВЕТИ ЧУДОТВОРНИ ИКОНИ , СВЕТИ МОШТИ , РЕВНОСНИ ОТЦИ , КОИ СО МОЛИТВА ГО МОЛАТ БОГА ЗА НАШЕ ЗДРАВЈЕ и СПАСЕНИЕ , З РОЖБИ , ЗА БОЖЈА ЗАКРИЛА . Во БИГОРСКИ , ВО КАЛИШТА- СТРУГА , во МНОГУ ДРУГИ МАНАСТИРИ . ОДЕТЕ ПРАШАЈТЕ , МОЛЕТЕ СЕ , ПОКАЈТЕ СЕ и ИМАЈТЕ СИЛНА ВЕРА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top