Home / сведоштва / Со масло од марихуана излечен тешко болен пациент во Хрватска – го искашлал ракот (Видео)

Со масло од марихуана излечен тешко болен пациент во Хрватска – го искашлал ракот (Видео)

kanabis oil

Емисијата “Проверено” која оди на Нова ТВ неодамна го најави прилогот за еден човек кој, по голготата со хемотерапија се одлучи да користи масло од канабис и буквално го искашла ракот.

Паралелно во пионерската емисија за канабис на Радио Студент беше гостин Рик Симпсон, лицето кое го популаризира маслото.

Слушнете ја емисијата која беше објавена на 6 февруари на Меѓународниот ден во борбата против ракот на 100,5 MHz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top