Home / природен лек / Со малку сол решете се веднаш од главоболката

Со малку сол решете се веднаш од главоболката

За да не пиете додатно таблети поради решевање на „обична“ главоболка, послужете се со овој навистина обичен рецепт.

morska solСите потребни состојќи веројатно ги имате дома, а главната меѓу нив е солта.

Најдобро да користите морска. Солта помага да се редуцира болката, да се зголеми имунитетот, го подига нивото на енергија на телото, балансира нивото на серотонин и електролити во телото и уште многу од тоа.

Методот е едноставен, а не чини ништо. Во часа на лимонов сок ставете две лажички сол, испијте и спасете се од главоболката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top