Home / алтернативна медицина / Што се случува со вашето тело кога пиете вода на празен желудник?

Што се случува со вашето тело кога пиете вода на празен желудник?

Луѓето во Јапонија имаат навика да пијат вода веднаш штом ќе се разбудат. Голем број испитувања ја докажале предноста на оваа техника.

pijte-vodaЛекувањето со вода дава резултати за голем број сериозни заболувања.

Познато е дека пиењето вода на празен стомак делува во лечењето на следниве болести: главоболка, болки во телото, срцевиот ситем, забрзана работа на срцето, епилепсија, масти во крвта, бронхитис, астма, туберкулоза, менингитис, болести на бубрезите и мочните органи, повраќање, гастритис, дијареја, хемороиди, дијабетис, запек, сите болести на очите, болести на матката, менструални пореметувања, болести на увото, грлото и носот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top