Home / природен лек / Што се случува кога ќе ставите лук во увото додека спиете?

Што се случува кога ќе ставите лук во увото додека спиете?

Дали сте знаеле дека лукот можете да го користите на различни начини?
luk uvoкромидот и лукот можат да помогнат во борбата со настинка, треска и слично.
Доколку некогаш имате болки во увото испробајте го овој лек.
Излупете го лукот и ставете го во увото пред да си легнете, кога ќе се разбудите ќе чувствувате многу подобро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top