Home / Болести и лечење / Рани симптоми на рак на јајникот кои многу жени ги игнорираат

Рани симптоми на рак на јајникот кои многу жени ги игнорираат

Многу е важно да ги познавате симптомите на рак на јајникот, затоа што доколку не ги знаете овие симптоми тоа може да биде лошо по вас затоа што нема да можете на време да реагирате!

rak-na-jajniciОва се симптомите кои многу жени ги игнорираат:

Црвени, болни и отечени дојки.

Промена на брадавиците на дојките.

Натегање или абнормална телесна тежина. Чувство на ситост и губиток на апетит.

Необично тешки и болни менструации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top