Home / алтернативна медицина / Притиснете со показлецот и држете 60 секунди – после ова никогаш нема да одите на доктор

Притиснете со показлецот и држете 60 секунди – после ова никогаш нема да одите на доктор

Кога чуствуваме болка, најпрво одиме на лекар или се фаќаме за кутијата со лекови.RAKA322

Меѓутоа, после овој текст ќе се уверите дека нее  потребно да се трете со хемија, ниту да чекате во полните чекалници во болниците.

Refleksologija i prsti by ludodobola

Рефлексологија – секоја точка на телото на некој начин е поврзана со нашата дланка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top