Home / сведоштва / Појдете и замислете желба, а овој манастир ќе ви ја исполни (Видео)

Појдете и замислете желба, а овој манастир ќе ви ја исполни (Видео)

manastir sv romanПо приказните на многуте верници, Свети Роман навистина ги исполнува добронамерните желби. До сега се забележани случаеви дека болнте  лица со помош на молитви од  манастирот си заминуваат здрави и исцелени.

На посетителите им се препрорачува, најпрво да читаат молитви, а потоа да конзумират вода од изворот за која се верува дека е света.

Манастирот се наоѓа во Алексинац, Србија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top