Home / аларм / Ова може да ви го спаси животот – треба да се знае (Видео)

Ова може да ви го спаси животот – треба да се знае (Видео)

davenje hranaВеројатно барем еднаш во животот сте се нашле во ситуација кога некој му “застанало” парче храна во грло. Хајмлиховиот зафат обично ја решава таа ситуација, но што ако сте сами?
Што ако не постои никој кој може да ви помогне во тие моменти?

Затоа е добро да го знаете ова! Верувајте, ова ќе биде вашата најдобро вложена минута денес!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top