Home / природен лек / Ова ќе ве спаси од болката ако ве убоде оса, пчела или стршлен

Ова ќе ве спаси од болката ако ве убоде оса, пчела или стршлен

pcelaОвој совет го сподели пчелар, кој долги години одгледува пчели и тврди дека ова е најдоброто решение против болката и отокот.

Земете алкохол или аспирин и едноставно само навлажнете и тријте на местото на убодот.

Ова правете го од прилика една минута.

Убодот многу брзо ќе биде минато.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top