Free songs
Home / Болести и лечење / Ова е попис на 1000 билки кои лечат рак (ЛИНК – БЕСПЛАТНА КНИГА)

Ова е попис на 1000 билки кои лечат рак (ЛИНК – БЕСПЛАТНА КНИГА)

Италијанскиот лекар Џузепе Начи е автор на книгата “Илјада билки против рак, без хемотерапија”, во која на 650 страници служејќи се со 2050 службени медицински докази и 2100 разни библиографски референци пишува за лечење на ракот.

1_51fa692889080Оваа книга детално ги опишува видовите на рак, прехраната, фармацевтската индустрија и опасностите од ГМО.

На самиот почеток на книгата авторот истакнува дека копирањето и преснимувањето на оваа книга е бесплатно.

– Најчесто, вистина е она во што никој не верува. Можеш да се опоравиш од рак, но не и од хемотерапија. Од 50 луѓе кои имаат рак и се одлучат на хемотерапија, само еден ќе биде жив по 5 години од првиот циклус на лечење – наведува авторот.

Во оваа книга називите на билките се на латински, а го соединува сето сознание на медицината за канцерогените заболување.

Книгата на Др. Џузепе Начи “Илјада билки против ракот, без хемотерапија” може да се превземе бесплатно.

Книгата на Др. Џузепе Начи може да се превземе бесплатно на следниот линк

 “Илјада билки против ракот, без хемотерапија

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top