Home / аларм / Од високите потпетици страдаат стапалата и грбот

Од високите потпетици страдаат стапалата и грбот

Високите потпетици неретко се поврзуваат со женственост и со елеганција, но овие женски „придобивки“ се плаќаат не само со парите што ги давате за да ги имате туку и со болка во стапалата, нозете и во грбот

И покрај тоа што жените најчесто знаат што добиваат во пакет со високите потпетици, дури 72 отсто од нив не се откажуваат од ова задоволство. Еве како изгледа женскиот свет на високи потпетици низ бројки.

Foto Nova Makedonija

36201475328_visoki-potpetici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top