Home / алтернативна медицина / Не ви се слуша? – Проверете дали слушате добро – тест видео

Не ви се слуша? – Проверете дали слушате добро – тест видео

uvo slusaКако стареете така се менува вашиот вид и слух. Но, вистинското прашање е дали вашиот вид и слух се солидни и одговараат на вашата возраст?

Има еден мал тест според кој ќе видите дали слухот добро ве служи за годините.

Тестот е многу едноставен.

Ќе ви бидат презентирани неколку звуци за кои постои претпоставка дека луѓето на одредена возраст се способни да ги чујат.

Еве го тестот:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top