Home / алтернативна медицина / Не ве фаќа сон, со овој трик ќе заспиете за 60 секунди

Не ве фаќа сон, со овој трик ќе заспиете за 60 секунди

spie1. Издишете го целиот воздух низ устата гласно.

2. Затворете ја устата, вдишете тивко низ носот и во мислите бројте до четири.

3. Задржете го воздухот броејќи до седум.

4. Повторно издишете го цел воздух низ устата гласно и тоа нека трае осум секунди.

5. Вдишете и повторете го циклусот три пати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top