Home / природен лек / Намирница која ги обновува тироидната, жолчката и црниот дроб

Намирница која ги обновува тироидната, жолчката и црниот дроб

Доколку оваа намирница ја вклучите во својот режим на исхрана, ќе бидете изненадени од нејзините благотворни дејства.

Ротквицата се користи за лекување на различни видови болести од причина што има многу позитивни својства во неа и успева да ги победи проблемите со тироидната желзда.

Исто така го обновува ткивотот на кожата. Таа може да ви помогне и да се ослободите од отровите во телото.

Не треба да се занемари на нејзиното дејство врз црниот дроб, бидејќи помага да се прочисти и да ја подобри својата функција. Богата е со витамин Ц антиоксиданси и хранливи материи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top