Free songs
Home / аларм / На овие локации можете да донирате – Пунктови за донации низ цело Скопје

На овие локации можете да донирате – Пунктови за донации низ цело Скопје

Сите граѓани кои сакаат да донираат храна, вода, средства за хигиена, свеќи, гумени чизми, ќебиња истото може да го сторат на повеќе пунктови кои се отворени во Скопје.

Мапирани се и пунктовите каде оние кои имаат потреба може да побараат помош.

punkt-donacii-640x315 punkt-donacii1-640x302-70135

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top