Home / аларм / Митови за нашето тело во кои најчесто веруваме – Видео

Митови за нашето тело во кои најчесто веруваме – Видео

mitoviЧитање во темница ќе го оштети нашиот вид, треба да пиеме 8 чаши вода на ден, почекај 30 минути откако си се нахранил за да влезеш во вода за да не добиеш грчеви…Подетално за овие а и некои други митови погледнете во видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top