Free songs
Home / Болести и лечење / Македонија го одбележува Светскиот ден на срцето

Македонија го одбележува Светскиот ден на срцето

Во Градскиот парк во Скопје денеска ќе се одржи централната манифестација по повод одбележувањето на Светскиот ден на срцето.

srcev udar3Манифестацијата е во организација на Институтот за јавно здравје на Република Македонија, Министерството за здравство и невладината „Здрава иднина“.

По официјалните обраќања ќе биде изведена детската едукативна претстава „Ах возраснни, возрасни“.

Децата ќе можат да творат во ликовна работилница под отворено небо, а за возрасните ќе бидат овозможени бесплатни прегледи.

„ФИЛИП ВТОРИ“
Бул.Илинден бр.113
тел: 02/3091-500
baner za web STRUMICA BITOLA

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА
ФИЛИП ВТОРИ СТРУМИЦА

Ул. “Гоце Делчев” бр. 6
Тел: 034/320-302
E-маил: infostr@filipvtori.com
Web: www.filipvtori.com

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top