Home / природен лек / Лутиот црвен пипер – Магичен лек за главоболки

Лутиот црвен пипер – Магичен лек за главоболки

crven piperЛутиот црвен пипер е дефинитивно еден од ретките зачини кои се мултифункционални, па ако сте љубители на пикантно лута храна ова е една добра вест за вас.

Покрај тоа што лутиот црвен пипер дава добар и специфичен вкус на храната, тој помага и за инстант-отстранување на главоболките. Затоа, доколку ве боли глава, не мислете се и ставете повеќе пипер во храната и пијалакот што ги консумирате. Вашите главоболки ќе исчезнат за миг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top