Free songs
Home / аларм / Колку е рокот на траење на водата во шишињата?

Колку е рокот на траење на водата во шишињата?

Иако на шишињата со вода стои одреден рок на траење, во суштина се додека шишето не е отворено водата е добра за пиење.

Но затоа, откако ќе се отвори шишето водата треба да се испие за неколку дена.

Причината е едноставна – во отвореното шише може да влезат микроорганизми и брзо да се размножат особено ако шишето не е во фрижидер

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top