Home / природен лек / Како да ги оставите цигарите без криза

Како да ги оставите цигарите без криза

Откако ќе престанете со пушење, телото си ја бара својата доза на која било навикнато, никотинот, но со ова ќе ви се изгуби таа криза.

pusi-cigaraСе ќе биде полесно велат оние кои пробале, а треба да отидете 3-4 пати со ред во сауна.

Со потењето на телото брзо ќе се изнесат штетните материи, токсините, а пареата ќе им помогне на органите за дишење брзо да се заздрават од никотинот.

Со самото одење во сауна, заначајно ке се намали кризата, или она добро познатото “само уште една цигара”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top