Home / сведоштва / Исповед на девојката која се вратила од мртвите ќе ве остави без текст

Исповед на девојката која се вратила од мртвите ќе ве остави без текст

Била клинички мртва, а по враќањето јасно се сеќавала на се што видела додека срцето не и чукало. Го споделува своето искуство со светот – како изгледа кога ќе починеш

Souls-dusa smrtИако веќе немате свое тело, имате чувство како да имате. Одеднаш ги знаете сите оние работи кои никогаш не сте ги знаеле додека сте биле живи.

Атмосферата е исполнета со смирувачки шепоти, многу гласови како да пеат само за вас. Во позадина се слуша музика од виолина, виолончело и харфа. Светлосните зраци како да ве разбираат.

Виши суштества ќе ве поздрават и ќе ви помогнат да се соочите со новонастанатата ситуација. Од овие суштества ќе добиете безусловна љубов!

А потоа, како некој да притиснал копче и ви го пуштил вашиот живот, наместо филм. Можете да го погледнете било кој дел од вашиот живот, од раѓање до смрт, како да имате далечински управувач.

После смртта, имате прилика да ги следите сите патишта кои не сте ги презеле кога сте биле живи, па да видите што би било доколку тоа сте го презеле.

Откако ќе го прегледате целиот свој живот, добивате ново тело, кое е направено од концентрирана светлина. Воопшто не сте загрижени за тоа како изгледате.

Горе ќе ве сретне ваш духовен водич, и иако никогаш не сте се сретнале на земјата, вие сепак се познавате. И повторно сте со своето семејство и пријателите.

Сфаќате дека смртта и не е толку страшна како што се чини, бидејќи сте вечни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top