Free songs
Home / нови лекови / „Гугл“ изработува алка за запирање на клетките на ракот

„Гугл“ изработува алка за запирање на клетките на ракот

Алката со име НП (Nanoparticle Phoresis), треба автоматски да модифицира или уништи една или повеќе мети во крвата, кои негативно влијаат на здравјето, и тоа со пренос (фореза) на енергијата – емитување на радио бранови, магнетни полиња, акустични вибрации, инфрацрвени зраци и со видливи светлосни сигнали.

google alka„Гугл“ наведува дека алката би можела да биде користена и во случај на Паркинсова болест. Алката би ги уништувала протеините кои ја предизвикуваат болеста, со што би се забавило заболувањето.

Алката со тоа што ќе цели кон канцерогените клетки, кои би се модифицирале или уништиле, а со тоа би се намалило спречување на ракот, се наведува во барањето за патентирање.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
trusted online casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 casino malaysia 918kiss