Home / природен лек / Генејално – еве како да ги покриете СЕДИТЕ влакна

Генејално – еве како да ги покриете СЕДИТЕ влакна

Луѓето не сакаат седи влакна на својата глава, ашто тие се доказ дека полека стареете. Седи влакната воглавносе сокриваат со фарбање, но постои уште еден, помалку бизарен начин, да ги потемните.
farbanje-sijede-14138Наместо веднаш да одите на фризер и фрлите многу пари на фарби, пробајте го овој начин сокривање на побелените влакна.
Иако делува чудно, судејќи според зборовите на докторот Антон Уна, овој начин делува!
Инаку, ставете лушпи од компир во вода и варете ги 30 минути. По тоа извадете  лушпите па четка нанесете кафеавата течност на косата.
Поновете ја постапката неколку пати за да добиете подобар резултат.
Погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top