Home / аларм / Факти за човечкото тело – овој текст ниеден маж нема да го прочита до крај

Факти за човечкото тело – овој текст ниеден маж нема да го прочита до крај

Човечкото тело е полно со мистерии, а некои негови карактеристики се толку интересни што нема да одолеете, а да не се насмеете.covecko-telo-640x532

-На храната и требаат 3 секунди да стигне од устата до желудникот.

-Човечката коса може да издржи тежина од 3 килограми.

-Должината на пенисот е колку три должини на палецот.

-Бутната коска е цврста како бетон.

-Женското срце чука побрзо од машкото.

-Жените трепкаат дупло повеќе од мажите.

-За да стоиме на нозе, користиме 300 мускули.

-Жените го прочитаа цел текст, мажите се уште си го мерат палецот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top