Home / нови лекови / Дознајте како изгледа процедурата за ин-витро оплодувањето

Дознајте како изгледа процедурата за ин-витро оплодувањето

invitroСте слушале многу за оваа постапка, некои можеби треба да бидат подложни на оваа процедура.

Што претставува?

Како се изведува?

Видео анимацијата која следува е кратка, но има навистина многу да ви објасни…

moja bolnica2

Повеќе информации за бременоста, ин витро оплодувањето и се што ве интересира на следниот линк

Моја Болница Скопје – (сајт)

Моја Болница – Скопје (фејсбук)

Phone +389 2 2. 511-2016; 511-2017; 204-5577; 072. 273-934

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top