Free songs
Home / аларм / Детенце делумно парализирано по убод од крлеж

Детенце делумно парализирано по убод од крлеж

Ланц и Аманда Луис од Орегон се загрижиле за својата тригодишна ќерка, на која одеднаш и се слошило една вечер.

Родителите испаничено ја однеле на лекар утрото, но таа веќе не можела самостојно да стои.

Ланц за Си-Ен-ЕН изјавил дека тој како дете страдал од редок облик на канцер и дека симптомите кои се јавиле кај нивната ќерка биле слични. Меѓутоа било откриено дека нејзината делумна парализираност не е последица на тоа, туку од убод од крлеж.

Лекарите откриле крлеж од куче на главата на девојчето и го отстраниле, а дека веќе следниот ден била подобро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top