Home / алтернативна медицина / Човекот кој тврди дека лечи рак за 2 минути и 40 секунди (Видео)

Човекот кој тврди дека лечи рак за 2 минути и 40 секунди (Видео)

Грег Брејден е американски автор познат по своите теории за лечење на рак за кои напишал различни книги

greg-brejdenЕдно од неговите познати тврдења е дека човечките емоции можат да влијаат на ДНК и дека колективна молитва може да излечи било какви физички болести.

На снимката се гледа неговото предавање во болница во Јапонија која не користи лекови.

Брејден покажува рендгенски снимки од рак на бешиката кој исчезнува за само 2 минути и 40 секунди!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top