Home / алтернативна медицина / Човек од Хрватска се спасил од тешка форма на карцином со масло од коноп

Човек од Хрватска се спасил од тешка форма на карцином со масло од коноп

konop marihuana masloПосле месец дена откако почнал да користи масло од коноп, човекот го држел карциномот во своите раце, преполовен на два дела.

Четирите години хемотерапија го уништиле неговиот организам. Кога почнал да го користи во Хрватска илегалното масло од коноп, многу набрзо се излечил од терминална фаза на белодробен карцином.

Овој човек буквално го исплукал туморот низ уста и се ослободил од болеста засекогаш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top