Free songs
Home / Болести и лечење / Бесплатни прегледи на Жан Митрев и тим од лекари од „Филип 2“ низ Македонија – еве кога и каде

Бесплатни прегледи на Жан Митрев и тим од лекари од „Филип 2“ низ Македонија – еве кога и каде

Во петок на 20. 11. 2015 година во поликлиникта „Филип Втори“ во Струмица ќе се организира ДЕН НА ОТВОРЕНА ВРАТА под мотото „ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ“.  За таа цел  Академик  д-р Жан Митрев со врвен тим на лекари ќе биде присутен во Струмица.

MAPA%20strumica%20vnatre[1]Сите кои ќе пројават интерес да дојдат на акцијата  ќе имаат можност на директна комуникација со Академик  д-р Жан Митрев и присутните лекари. Средбата е замислена како меѓусебна интеракција,  преку консултативни прегледи со цел подобро здравје .  Нашата најголема придобивка е наоѓањето на партнер во пациентот во решавање на неговиот здравствен проблем. Прегледите ќе започнат од 09.00 часот а тимот на лекари кои од Скопје ќе бидат присутни во Струмица се :

  1. Академик д-р Жан Митрев – кардиоваскуларен хирург
  2. Д-р Тања Анѓушева – супспецијалист кардиолог
  3. Д-р Енвер Идоски супспецијалист кардиолог
  4. Проф. д-р Лилјана Илиевска – невропсихијатар
  5. Д-р Борјанка Георгиева- супспецијалист кардиолог
  6. Примариус д-р Јован Мирчевски – абдоминален хирург
  7. Проф. д-р Ѓорѓе Зафироски – ортопедски хирург
  8. Д-р Ирена Андонова- гинеколог- акушер
  9. Д-р Горан Јовиќ – уролог

Подобро , Здравје

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
trusted online casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 casino malaysia 918kiss