Home / сведоштва / Анита Морјани – жената со рак, паднала во кома – се вратила и лекува (Видео)

Анита Морјани – жената со рак, паднала во кома – се вратила и лекува (Видео)

anita majoraniАнита Морјани, жената која имала рак на лимфните жлезди во последна фаза, речиси мртва, паѓа во кома и доживува искуство блиско до смртта.

Од „таму“ се враќа збогатена со прекрасно искуство кое го лечи ракот „веднаш“ и донесува интересна трансформација на личен поглед кон стварноста, самовљубеноста и вредностите во животот.

Напишала книга „Dying to be me“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top