Free songs
Home / аларм / Клима уредот НИКАКО да не е под 23 степени

Клима уредот НИКАКО да не е под 23 степени

Заборавете го Северниот Пол. Температурата на клима уредот никогаш да не биде пониска од 22-24 степени. Така нема ни да се преладите, ниту ќе се потите

klimaНе влегувајте во простории со клима уред, ако сте врели, испотени или малку облечени. Понесете со себе пуловер или тенка маица која ќе ја облечете.

Или почекајте да се исуши потта: за да не ја изгубите нагло топлината од телото и да не се преладите.

Последиците од нагло преминување од разладена просторија на топло може да бидат различини: од главоболки , до болки во вратот или настинка на грбот.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top