Free songs
Home / алтернативна медицина / 1000 билки кои лечат рак (БЕСПЛАТНА КНИГА)

1000 билки кои лечат рак (БЕСПЛАТНА КНИГА)

Италијанскиот лекар Џузепе Начи е автор на книгата “Илјада билки против рак, без хемотерапија”, во која на 650 страници служејќи се со 2050 службени медицински докази и 2100 разни библиографски референци пишува за лечење на ракот.

1_51fa692889080Оваа книга детално ги опишува видовите на рак, прехраната, фармацевтската индустрија и опасностите од ГМО.

На самиот почеток на книгата авторот истакнува дека копирањето и преснимувањето на оваа книга е бесплатно.

– Најчесто, вистина е она во што никој не верува. Можеш да се опоравиш од рак, но не и од хемотерапија. Од 50 луѓе кои имаат рак и се одлучат на хемотерапија, само еден ќе биде жив по 5 години од првиот циклус на лечење – наведува авторот.

Во оваа книга називите на билките се на латински, а го соединува сето сознание на медицината за канцерогените заболување.

Книгата на Др. Џузепе Начи може да се превземе бесплатно на следниот линк

 “Илјада билки против ракот, без хемотерапија

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
trusted online casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 casino malaysia 918kiss