Free songs
Home / Правила на користење

Правила на користење

Сите инфомрации и текстови на Бабин лек се информации од интернет или пак од читатели и нивните искуства – Доколку користите некои материјали од оваа статија истото ќе го правите на сопствен ризик и не сносиме одговорност за било какви последици.

Совет – консултирајте лекар доколку имате здравствени проблеми – текстовите на бабин лек не се со цел да го занемарите медицинскиот совет туку се само информација за дополнителни можни начини на лекување.

Сите фотографии на Бабин Лек се превземени од бесплатни извори, share портали или ни се испратени од читатели и фотографиите се користат со најдобра намера (Fair use). Ве молиме доколку сметате дека некоја фотографија спаѓа во категоријата кршење на вашето авторско право да не контактирате и известите и истата ќе биде отстранета.

One comment

  1. Сме заинтересирани за превземање на ваши стории и текстови од вашиот портал за потребите на нашиот портал .За секоја превземена сторија и текст ке стои ИЗВОР : babinlek.com кое ке биде излинкано дирекно на фашиот сајт http://www.http:/babinlek.com//сторијата.Ве молиме напишете ни e-mail дами можеме и ако можеме на кој начин тое вие го одобрувате.
    ps
    Однапред ви благодараме за соработката

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top