Free songs
Home / Tag Archives: леќа

Tag Archives: леќа

Feed Subscription

Паметната леќа ќе го мери шеќерот во крвта(ВИДЕО)

Паметната леќа ќе го мери шеќерот во крвта(ВИДЕО)

Технологијата е во рана фаза и прототипот се довршува, но леќата со ситни сензори лесно и безболно ќе го мери нивото на гликоза во крвта и податоците ќе ги испраќа на оној кој ги носи. Со развој на паметните очила ...

Read More »
Scroll To Top